tok / borító Samsung Galaxy A32 5G piros - Forcell Luna Book

Elegáns tok fémkerettel a telefon jobb védelme érdekében. A vonzó textúra és a kellemes tapintású anyag stílusos tokot alkot, amely kiemeli a készülék modern kialakítását. A puha velúr anyag belül és a tartórészben mindkét oldalon védi a készüléket a sérülésektől és karcolásoktól.

Kód produktu:P68265

Dostupnost:U dodavatele | zboží můžete mít již v úterý 30. 7. 2024

Dostupnost na prodejnách: Prodejna Globus Olomouc - Pražská 39
Prodejna Centrála Olomouc - Litovelská 118/12
Prodejna Senimo Olomouc - Pasteurova 10
Prodejna Šternberk - Obchodní 2554/1
Prodejna Zlín - Tyršovo nábřeží 5496
Prodejna Přerov - Čechova 3491/26

199.1
Cena: 6 375 Ft 3 180 Ft
Počet:
Homecredit
Spočítat splátku


A tok masszív anyagból készült, matt felületű, nagyon kellemes tapintású, ellenáll a kézben való szennyeződésnek, és nagyon könnyen kézben tartható. Emellett az éleit alumíniumkeret borítja, ami még hatékonyabb védelmet nyújt a telefonodnak. A tálca ezután szilikon anyagból készül, amely nagy tapadással rendelkezik, és szilárdan a helyén tartja a telefont.

A tok könnyen "könyv" típusú nyitással rendelkezik, és beépített mágnessel van ellátva, amely segít a tok zárva tartásában. A tok hátulja állványfunkcióval rendelkezik, így kényelmesen nézhetsz vele videókat vagy filmeket anélkül, hogy a telefonodat a kezedben kellene tartanod. A garantált védelem mellett a tok a dokumentumok tárolására is alkalmas, és tartalmaz egy zsebet, amely alkalmas egy kártya vagy névjegykártya behelyezésére.

Természetesen a telefon funkciógombjainak pontos kivágásai vannak, amelyek maximális felhasználói kényelmet biztosítanak.