tok / borító Samsung A51 5G arany - book Smart

A népszerű Smart Case Book hatékony védelmet nyújt a SAMSUNG A51 telefonodnak, miközben elegáns, mégis egyszerű megjelenésével meglep. A praktikus, könnyen zárható tok a rugalmas szilikon tálcával együtt felhasználóbarát terméket alkot, amely hatékonyan védi telefonját.

Kód produktu:P61444

Dostupnost:U dodavatele | zboží můžete mít již v pátek 9. 8. 2024

Dostupnost na prodejnách: Prodejna Globus Olomouc - Pražská 39
Prodejna Centrála Olomouc - Litovelská 118/12
Prodejna Senimo Olomouc - Pasteurova 10
Prodejna Šternberk - Obchodní 2554/1
Prodejna Zlín - Tyršovo nábřeží 5496
Prodejna Přerov - Čechova 3491/26

175
Cena: 5 535 Ft 2 765 Ft
Počet:
Homecredit
Spočítat splátku


A tok felülete egy fényes fémszerkezetre hasonlít, a tok belsejét pedig puha velúrszerű anyag borítja, amely a képernyő karcolásainak vagy sérüléseinek védelmét szolgálja. A tok egyszerű "könyv" típusú nyitással rendelkezik, de más típusokkal ellentétben csak egy praktikus mágneses csíkkal van ellátva, ami még egyszerűbbé teszi a tok kezelését.

Rugalmasságának köszönhetően a tokot állványként is használhatja, és videókat nézhet rajta anélkül, hogy a telefont a kezében kellene tartania. Emellett a puha velúrhoz hasonló csúszásmentes anyag jól tartja a telefont az új pozícióban. A garantált védelem mellett a tok a dokumentumok tárolására is alkalmas, és tartalmaz egy rekeszt egy kártya vagy névjegykártya behelyezésére.

Természetesen a telefon funkciógombjainak pontos kivágásai vannak, amelyek maximális felhasználói kényelmet biztosítanak.

Vlastnosti produktu
Barva Zlatá
Typ krytu Knížkový