tok / borító Apple iPhone 13 Pro max barna - könyv Nillkin Qin Book könyv

Az okos mobiltelefon olyan eszköz, amely nélkül ma már nem tudnánk élni. Ezért kell ezt a nélkülözhetetlen elektronikus asszisztenst "kesztyűs kézzel" kezelni. A Nillkin Qin Book tok nagyszerű módja annak, hogy megvédje okostelefonját számos kedvezőtlen körülménytől. Ez egy flip tok (amely úgy nyílik és záródik, mint egy könyv), ahol a telefon mindig teljes biztonságban van. Az elülső, hátsó és oldalsó részen védve van a felesleges szennyeződésektől, karcolásoktól, ütődésektől és leesésektől.

Kód produktu:P92415

Dostupnost:Není dostupné | zboží můžete mít již v úterý 6. 8. 2024

Dostupnost na prodejnách: Prodejna Globus Olomouc - Pražská 39
Prodejna Centrála Olomouc - Litovelská 118/12
Prodejna Senimo Olomouc - Pasteurova 10
Prodejna Šternberk - Obchodní 2554/1
Prodejna Zlín - Tyršovo nábřeží 5496
Prodejna Přerov - Čechova 3491/26

499
Cena: 8 170 Ft
Počet:
Homecredit
Spočítat splátku


Tartós, elegáns és kellemes tapintású

A Nillkin Qin Book flip tok külső része kiváló minőségű műbőrből készült, amely fényes és finoman strukturált felületű. Ezáltal a tok nagyon elegánsan néz ki, miközben tökéletesen illeszkedik a kézbe, és semmilyen körülmények között nem csúszik el. A tok belső szerkezete (a telefon hátlapja) ezután rendkívül ellenálló műanyagból készül.

Precíz kivágások minden szükséges dologhoz

Ezt a luxus flip tokot kifejezetten a Xiaomi Redmi Note 8T okostelefonhoz tervezték. Pontos kivágásokat tartalmaz az okostelefon csatlakozói, gombjai és érzékelői számára. A mobiltelefon működése még a tokkal együtt is 100%-os. És mivel a Nillkin Qin Book is rendkívül vékony feldolgozással büszkélkedhet, nem növeli jelentősen a telefon méretét.

Zseb a hitelkártyának

A Nillkin Qin Book tok egy praktikus rekeszt is tartalmaz, ahol hitelkártyáját vagy egyéb értéktárgyait tárolhatja.

Vlastnosti produktu
Barva Hnědá
Typ krytu Knížkový