Fedél a Xiaomi Redmi Note 11/11S lila - Forcell szilikon gyűrűhöz

Funkcionális hátsó tok kihúzható gyűrűvel. Védi a törékeny készülék borítását a karcolásoktól és a sérülésektől. Felszerelve egy gyűrűvel, amely megkönnyíti a filmek vízszintes helyzetben történő megtekintését. Alkalmas mágneses tartókhoz.

 

Kód produktu:P79314

Dostupnost:U dodavatele | zboží můžete mít již v středa 10. 7. 2024

Dostupnost na prodejnách: Prodejna Globus Olomouc - Pražská 39
Prodejna Centrála Olomouc - Litovelská 118/12
Prodejna Senimo Olomouc - Pasteurova 10
Prodejna Šternberk - Obchodní 2554/1
Prodejna Zlín - Tyršovo nábřeží 5496
Prodejna Přerov - Čechova 3491/26

174
Cena: 4 745 Ft 2 850 Ft
Počet:
Homecredit
Spočítat splátku


Funkcionális hátsó tok kihúzható gyűrűvel. Védi a törékeny készülék borítását a karcolásoktól és sérülésektől. Felszerelve egy gyűrűvel, amely megkönnyíti a filmek vízszintes helyzetben történő megtekintését. Alkalmas mágneses tartókhoz.

Kellemes tapintású szilikon anyagból készült; megkönnyíti a tok összeszerelését és szétszerelését, és tökéletesen elnyeli az ütéseket, ha a készüléket leejtik. A rugalmas anyagból készült integrált gombborítások maximalizálják a kényelmet az okostelefonnal való munka során. Stabil fogás! A tok matt textúrája csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így a tok szilárdan tart a kézben, és csökkenti a telefon padlóra csúszásának kockázatát. Ráadásul könnyen tisztítható, és idővel nem fakul ki. A hátlapon található kicsúsztatható gyűrű minden helyzetben biztos fogást biztosít a készüléken, és lehetővé teszi a telefon vízszintes helyzetbe állítását, ami megkönnyíti a filmek és fényképek nézését. A gyűrű szabadon forgatható és kompatibilis a mágneses rögzítésekkel.

Anyag: műanyag

 

Vlastnosti produktu
Barva Fialová
Typ krytu Zadní