Borító Samsung Galaxy A53 5G zöld - Forcell szilikon gyűrű

Modern hátlap, amely hatékony védelmet nyújt telefonja számára. Kellemes matt felületű, csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkező, ideális társ a mindennapi használathoz. A kamera kivágása körüli enyhén kiálló keretnek köszönhetően fokozott védelmet nyújt az üveg és a lencsék számára. Az oldalsó gombokat precíz beépített borítások fedik, amelyek nem zavarják a kényelmes használatot. Ezenkívül ez a borító behúzható gyűrűvel rendelkezik, amely még biztonságosabbá teszi a telefon kézben tartását. A gyűrű állványként is használható filmek és fényképek nézésekor. Kompatibilis a mágneses autós tartóval is, így többcélú társsá válik.

Kód produktu:P81252

Dostupnost:U dodavatele | zboží můžete mít již v pátek 9. 8. 2024

Dostupnost na prodejnách: Prodejna Globus Olomouc - Pražská 39
Prodejna Centrála Olomouc - Litovelská 118/12
Prodejna Senimo Olomouc - Pasteurova 10
Prodejna Šternberk - Obchodní 2554/1
Prodejna Zlín - Tyršovo nábřeží 5496
Prodejna Přerov - Čechova 3491/26

149.5
Cena: 4 730 Ft 2 365 Ft
Počet:
Homecredit
Spočítat splátku


Modern hátlap, amely hatékony védelmet nyújt telefonja számára. Kellemes, matt felületű, csúszásmentes tulajdonságai révén ideális társ a mindennapi használathoz. A kamera kivágása körüli kissé megemelt kerettel fokozott védelmet nyújt az üveg és a lencsék számára. Az oldalsó gombokat precíz beépített borítások fedik, amelyek nem zavarják a kényelmes használatot. Ezenkívül ez a borító behúzható gyűrűvel rendelkezik, amely még biztonságosabbá teszi a telefon kézben tartását. A gyűrű állványként is használható filmek és fényképek nézésekor. Kompatibilis a mágneses autós tartóval is, így többcélú társsá válik.

A kiváló minőségű szilikon kiváló védelmet biztosít a készüléknek a karcolásokkal és sérülésekkel szemben, míg a nagyfokú tapadás megakadályozza a csúszást. A belső puha mikroszálas töltelék ezután megfelelő védelmet nyújt telefonjának a véletlen leesések során. A borítás használatának kényelmét tovább növeli a vezeték nélküli készüléktöltéssel való kompatibilitás. A töltőcsatlakozó, a kamera és más telefonbemenetek pontos kivágásai itt adottak.

 

A kellemes matt felület, a minimalista feldolgozás kombinációja a telefon kiváló védelmének fenntartása mellett, valamint a kicsúsztatható gyűrű által nyújtott előnyök teszik ezt a borítót ideális választássá a mindennapi használathoz.

Vlastnosti produktu
Barva Zelená
Typ krytu Zadní