tok / borító Samsung Galaxy A22 5G arany - könyv SENSITIVE

A jellegzetes dizájnt, a világos színeket és a minőségi kivitelezést ötvöző SENSITIVE könyvtáska. Mindkét oldalán megbízhatóan védi telefonját a karcolásoktól és a nem kívánt leejtések okozta sérülésektől, miközben a felhasznált anyagoknak köszönhetően teljes értékű divatkiegészítővé is válik.

Kód produktu:P73562

Dostupnost:U dodavatele | zboží můžete mít již v pátek 2. 8. 2024

Dostupnost na prodejnách: Prodejna Globus Olomouc - Pražská 39
Prodejna Centrála Olomouc - Litovelská 118/12
Prodejna Senimo Olomouc - Pasteurova 10
Prodejna Šternberk - Obchodní 2554/1
Prodejna Zlín - Tyršovo nábřeží 5496
Prodejna Přerov - Čechova 3491/26

199.1
Cena: 3 175 Ft
Počet:
Homecredit
Spočítat splátku


A markáns dizájnt, a világos színeket és a minőségi kivitelezést ötvöző SENSITIVE könyvtáska. Mindkét oldalán megbízhatóan védi telefonját a karcolásoktól és a nem kívánt leejtések okozta sérülésektől, miközben a felhasznált anyagok teljes értékű divatkiegészítővé teszik.

A tok felülete a durvább textúrájú anyagok ízléses kombinációjából áll, amelyet egy sima felületű rész egészít ki. Az átlátszó szilikon tálca stabilan tartja a telefont, és védi a széleket a sérülésektől. A táska egy zsebbel is fel van szerelve a kártya vagy más dokumentumok számára. Az állvány funkciót mindazok értékelni fogják, akik videók vagy filmek nézésére használják a telefonjukat.

 

Az összes csatlakozó pontos kivágása magától értetődő, ahogyan a gombok borítása is, amely megőrzi a használat kényelmét.

 

Sensitive Book, egy elegáns tok, amely megfelel a legigényesebb követelményeknek is.

Vlastnosti produktu
Barva Zlatá