Galaxy S21 FE

Seřadit dle:
Zobrazit produktů:

Rugalmas hibrid üveg a Bestsuit-tól ultra-vékony kialakítással. Mivel az üveg nem fedi le a teljes képernyőt, a telepítés rendkívül egyszerű, még az átlagos felhasználó számára is. A fejlett formulának köszönhetően jól tapad a…

Rugalmas hibrid üveg a Bestsuit-tól. Rugalmas, edzett üveg, a teljes felületen ragasztóval és még jobb élvédelemmel. Fejlett összetételének köszönhetően jól tapad a képernyőhöz, és megvédi azt a karcolásoktól.

Kerámiaüveg teljes felületi ragasztóval. Az üveg a teljes képernyőt befedi, és tökéletes tapadást biztosít, így nem hagy helyet a szennyeződéseknek és a pornak.

Vysoce kvalitní tvrzené sklo s celoplošným lepidlem. Ultratenký a nepostřehnutelný poskytuje 100% průhlednost obrazovky. Vysoký faktor tvrdosti 9h zaručuje odpovídající ochranu.  

Az ilyen típusú edzett üveg hatékony védelmet nyújt telefonja számára. A 9H keménységű és 0,3 mm vastagságú modell egyike a népszerű modern technológiáknak, amely ellenáll a különféle mechanikai sérüléseknek. Megvédi a telefon…

Tvrzené / ochranné sklo Samsung S21 FE X-One 9H

Dostupnost: U dodavatele
9 580 Ft

Zesílené tvrzené sklo X-one se zvýšenou průhledností. Poskytuje dokonalou kvalitu obrazu a snižuje případné nedokonalosti. Sklo pokrývá obrazovku s křivkami displeje a lepidlo na celém povrchu zajišťuje dokonalou přilnavost.

Edzett / védő kameraüveg Samsung Galaxy S21 FE

Dostupnost: U dodavatele
4 785 Ft

Kamera edzett üveg. Tökéletesen illeszkedik a dedikált telefonmodellhez. Ellenáll a karcolásoknak és sérüléseknek.